Tramp: Bajden je protiv Boga, protivi se slobodnom nošenju oružja

Foto: cdm.me

Američki predsjednik i kandidat republikanaca na predstojećim predsjedničkim izborima Donald Tramp, kaže da je njegov oponent, demokrata Džo Bajden “protiv Boga”, iako je Bajden često naglašavao da ga je katolička vjera usmjeravala tokom cijelog života.

Prema rezultatima brojnih istraživanja Bajden je u prednosti i ima veće šanse od Trampa da postane 46. američki predsjednik jer je aktuelni šef Bele kuće suočen sa teškom epidemiološkom situacijom u SAD i nepovoljnim ekonomskim kretanjima u zemlji.

Na skupu u pogonu kompanije Virpul u Klajdu, država Ohajo, Tramp se obrušio na Bajdena.

“On se zalaže za radikalnu ljevičarsku politiku, protivi se slobodnom nošenju oružja, ne poštuje Drugi amandman američkog ustava, ne priznaje religiju, ne priznaje ništa, ni Bibliju ne priznaje i vrijeđa Boga. Bajden je protiv Boga”, izjavio je Tramp ne objasnivši šta je tačno želio da kaže.

Na drugoj strani, predstavnik Bajdenovog izbornog štaba Endru Bejts komentarišući Trampov govor u Klajdu je poručio:”Bajdenova vjera je u osnovi svega što on predstavlja. On živi dostojanstveno cijelog svoga života i bio je izvor snage i utjehe u teškim vremenima”.

Agencije; cdm.me

Leave a Reply