Sreća pa je srednji mračni vijek prošao – Lambert Joseph Pjer

Foto: huffpost.com

13. Avgust 2011 u 18:58

Da ste mi zdravo veselo ,ispunjeno i raspodjeljivo.
Prije nešto više od godine ugledni političari odlučiše da im smetam.Ok.Vjerovatno smo ih iritirali lažni Monah i ja svojim pogledima na sve veći socijalni problem koji se pojavljuje na našoj teritoriji.Da nedužim,jebote pa ljudi gladuju mi lakše a kontejnera nemamo da ih pretražuju.

I nazove me njihov tkz.likvidator i kaže da će me sjebati,ali prije toga će me nina nana,sve iz serijala o serijskim ubicama.

Ok,kažem mu ja .Ali zašto ćeš mi to uraditi nina nana,jer mogu valjda znati razlog zbog kojeg sam ti zaklonio sunce,pa i ako uspiješ uraditi mi nina nana,biće mi lakše kad budem putovao ka plaventim i prostranim nebeskim ravnicama.

I odgovara on da sam Ustaški plaćenik i da sam izdao nekakvu patriotsku ideju.
Ajd važi,laknulo mi je.zamislite da je mislio da mu kradem ženu u dugim zimskim noćima,pa i ja bih nasrnuo na nekog takvog.

A patriotizam,ma sa tim se neću baviti…….
I nakon toga,neuspjelog pokušaja da mi dođu glave,prošire priču da sam Talični Tom,i da se javno putem društvenih mreža hvalim kako sam obljubio sve zaposlene u opštinskoj adiministraciji i udate kao i neudate…..

E i to im nije bilo dovoljno pa iskonstruišu priču da mi je ljubavnik Nadim Alk Hatib i lažni Monah.Opa odoh i u gay vode.Vidi se da pratim svjetske trendove…….

Ja ćutim,zahvaljivam se silama,što nije srednji mračni vjek,pa tamo bi me tako rado upoznali sa svim tehnološkim dostignućima,raznovrsnih sprava i instrumenata za torturu i lomnjenje i duha ali i udova.Super.Era Vodolije je na sceni,humanizam ,ljubav i blal bla.
I već se pitate šta ja ovo blebećem,evo ovo.

Prije par dana,kada sam bio tako opušten i uživao u raznoraznim blagodetima,napadne me lik,inače sam mislio da mi je prijatelj,verbalno me napadne (da se razumijemo)da sam promjenio vjeru i religiju.

i nakon kraćeg i žestokog dijaloga umalo on da završi na asfaltu….
Srećom nije.Povukao sam se ja,i ostavio ga da luta svojim besciljnim prostranstvima.
Ali nakon tog događaja sam se zapitao pa kuda to mi idemo……

I evo da napokon čujete od mene iz prve ruke: Nisam promjenio vjeru,ni religiju,i u mojem poimanju ovog npomalo kratkog životnog vjeka,ne postoji nijedna vjera ni religija koja će biti suprotna osjećajima srca i duše moje.

Srbi,Hrvati,Muslimani,Jevreji,Romi,Rokeri,baykeri,čobani,ižinjeri i graditelji,kurve,lopovi i prevaranti,SVE VAS CJENIM I POŠTUJEM I VOLIM,ALI SAMO U JEDNOM SLUČAJU,AKO STE DOBRI LJUDI,AKO IMATE DUŠU I SPREMNOST DA SVOJU SREĆU PODJELITE SA DRUGIMA.

A moju vjeru i religiju…….???????????

Prepoznaćete i osjetiti kad me sretnete……..

Leave a Reply