Opština odala počast: Janketić i Palević položili vijenac na Spomenik junacima Mojkovca palim u ratovima 1990-1999. Godine.

Janketić i Palević polažu vijenac

Delegacija Opštine Mojkovac na čelu sa predsjednikom Skupštine Markom Janketićem i  potpredsjednikom Opštine Goranom Palevićem položila je vijenac na Spomenik  junacima Mojkovca palim u ratovima  1990-1999. Godine.
Vijence su položili i predstavnici Udruženja boraca ratova od 1990. godine
„Ovaj dan je posvećen borcima koji su poginuli od strane NATO agresije. Današnji dan  nikada ne smije da se zaboravi, zato želim da se zahvalim delagaciji Opštine Mojkovac koja je ovdje sa nama“, kazao je predsjednik Udruženja Božo Vučetić.
Predsjednik Skupštine Marko Janketić istakao je da će nova lokalna samouprava promijeniti dosadašnji ignorantski odnos svojih prethodnika prema porodicama stradalih i prema organizaciji Udruženja boraca od 90-ih godina.
„Naša moralna i civilizacijska obeveza je da se sjetimo i ne zaboravimo one koji su dali svoje živote za odbranu otadžbine“, kazao je Janketić.
Iz Udruženja boraca su naglasili da je ove godine prvi put opštinska delagacija položila vijenac na spomenik i poklonila se sjenima mojkovačkih junaka koji su poginuli za odbranu svoje zemlje.
Spomenik junacima Mojkovca palim u ratovima 1990-1999.

Leave a Reply