Najčudnije prijave putnika protiv agencija

Foto: huffingtonpost.com

ABTA, najveće britansko udruženje turističkih agencija i turoperatora, objavila je najnevjerovatnije žalbe i prijave koje su nezadovoljni klijenti zaista podnijeli protiv turoperatora:

1. Lokalni prodavci u Puerto Valjarti su jako lijeni jer zatvaraju radnje tokom popodneva. Često mi se dešavalo da sam morala da kupim neke stvari baš u vrijeme „sieste“ i ovo bi im trebalo svakako zabraniti!

2. Dok sam bila na odmoru u gradu Goa u Indiji, bila sam zgrožena kada sam shvatila da je gotovo svaki restoran služio kari. Ja ne volim začinjenu hranu!

3. Plaža je bila previše pješčana!

4. Otišli smo na odmor u Španiju i tamo smo imali veliki problem sa taksistima jer su svi bili Španci.

5. Rezervisali smo izlet do vodenog parka, ali nam niko nije rekao da moramo da ponesemo svoje kupaće kostime i peškire. Pretpostavili smo da je to sve uključeno u cijenu!

6. Kada smo stigli, shvatili smo da pijesak nije poput pijeska u brošuri. U vašoj brošuri pijesak je bijel, ali je on više imao žućkasti ton!

7. Niko nam nije rekao da će biti ribica u vodi. Djeca su nam bila prestravljena!

8. Iako ste u brošuri napisali da je kuhinja u potpunosti opremljena, u fiokama nije bilo sprave za siječenje jaja na kolutove.

9. Putevi su bili tako neravni da tokom vožnje autobusom do odmarališta nismo mogli da čitamo knjigu o lokalnim atrakcijama. Zbog toga nismo znali za mnoge stvari koje su mogle naš odmor da učine zabavnijim.

10. Trebalo nam je devet sati leta da stignemo sa Jamajke do Engleske. Amerikancima su potrebna samo tri sata da stignu kući. Ovo nam se čini potpuno nepravičnim!

11. Tamo je bilo previše Španaca. Recepcioner je govorio španski, hrana je bila španska. Niko nam nije rekao da će tamo biti toliko stranaca.

12. Uporedio sam veličinu našeg apartmana sa jednom spavaćom sobom i veličinu apartmana našeg prijatelja sa tri spavaće sobe. Naš apartman je bio znatno manji!

13. U brošuri je pisalo: „U odmaralištu nema frizera“. Mi smo frizeri i mislimo da su oni to znali i da su nas zato namjerno ostavili da duže čekamo da nas usluže.

14. Morali smo napolju da stojimo u redu kako bismo ušli u brodić, a napolju nije bilo klima uređaja!

15. Moj vjerenik i ja smo zahtijevali sobu sa odvojenim krevetima kada smo napravili rezervaciju, ali umjesto toga smješteni smo u sobu sa bračnim krevetom. Sada vas smatramo odgovornim i tražimo da nam nadoknadite to što sam ostala u drugom stanju. To se ne bi desilo da ste nam dali sobu koju smo rezervisali.

Izvor: travelmagazine.rs

Leave a Reply