Februar: Iz Podgorice ski busom subotom besplatno do Žabljaka

(Foto: TO Glavnog grada)

Turističke organizacije Glavnog grada Podgorica i Opštine Žabljak, Nacionalna turistička organizacija i Privredna komora, u saradnji sa TC Durmitor, organizuju besplatan prevoz od Podgorice do ski centra Savin kuk. Organizovani polasci planirani su svake subote do kraja februara, u 8h, kod hotela „Podgorica“ a uz vaučer za putovanje putnici dobijaju i 25% popusta na ski pass.
Iz Turističke organizaicje Glavnog grada navode da se besplatan prevoz organizuje u cilju obogaćivanja ponude za turiste i građane Podgorice tokom zimskih mjeseci i generisanja što boljih rezultata zimske turističke sezone.
Podsjećaju, ski bus na relaciji Podgorica – ski centar Kolašin saobraća dva puta nedjeljno, utorkom i četvrtkom, a ovaj projekat realizuju Turistička organizacija Glavnog grada, Nacionalna turistička organizacija i Privredna komora, u saradnji sa Skijalištima Crne Gore.
Svi zainteresovani mogu se prijaviti najkasnije dan prije polaska autobusa putem telefona na broj 020 667 535, svakog radnog dana od 8 do 16h.
Maloljetna lica mogu dobiti vaučer i koristiti prevoz jedino uz pratnju odrasle osobe.

Izvor: RTCG

Leave a Reply