Budva: Veče muzike i humora Dragana Koprivice

U organizaciji Narodne biblioteke Budve, u četvrtak, 24. februara, u amfiteatru Akademije znanja, sa početkom u 19 časova biće upriličeno Veče muzike i humora Dragana Koprivice, saopšteno je na sajtu Opštine Budva. Oni podsjećaju da je ovaj kulturno-zabavni program Koprivica dosad izvodio u više gradova Crne Gore i u regionu, a nedavno i u velikoj sali KIC-a “Budo Tomović” u Podgorici.
Budvanskoj publici Koprivica će se predstaviti svojom humorističkom poezijom, kao i aforizmima iz svoje knjige “Etida u CG-molu”, za koju je svojevremeno u Beogradu dobio dvije nagrade: “Radoje Domanović” i “Rade Jovanović”. 
Takođe, predstaviće se i kolažom narodnih i zabavnih, evergrin melodija, a kapela, i uz instrumentalnu pratnju. Pjevaće crnogorske, srpske, makedonske, ruske, italijanske i engleske melodije, i na harmonici svirati potpuri popularnih narodnih pjesama.
Gosti večeri muzike i humora biće aforističar Baćko Milačić, pjesnikinja Sara Vuković, a u muzičkom dijelu programa nastupiće Iva Ćulafić.

Leave a Reply