regovanje: „Ne damo Mojkovac“ DPS-u: Bolje da ste nastavili da se „pravite mrtvi“, vaša najveća dostignuća su prazna obećanja

„Ovim putem jasno govorimo kome „Ne damo Mojkovac“. Ne damo ih onim strukturama koje su grad od 10 hiljada stanovnika sveli na svega 4-5 hiljada. Ne damo ga onim ljudima, koji su, krijući se iza patriotizma i progresa uspjeli da unište industriju ovog grada i rasprodaju sve što se moglo rasprodati“
Grupa građana „Ne damo Mojkovac“ saopštila je danas reagujući na saopštenje mojkovačkog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) da „prije svega žele da iskažu svoju zabrinutost da jedna politička partija koja, prema sopstvenim iskazima, svakodnevno vodi brigu o životu građana, ima iskrivljenu sliku realnosti i sopstvenih dostignuća“.
Oni su poručili da su se obratili „povodom saopštenja partije koja će u skorijoj budućnosti biti dio ružne političke prošlosti Crne Gore“.
„Upravo od takvih „monumentalnih“ dostignuća koja građanima Mojkovca nisu riješila ni jedan životni problem, želimo odbraniti Mojkovac. Ovim putem jasno govorimo kome „Ne damo Mojkovac“. Ne damo ih onim strukturama koje su grad od 10 hiljada stanovnika sveli na svega 4-5 hiljada. Ne damo ga onim ljudima, koji su, krijući se iza patriotizma i progresa uspjeli da unište industriju ovog grada i rasprodaju sve što se moglo rasprodati. Ne damo Mojkovac onim političarima koji su, nakon uništenja privrede, napravili biznis zonu koja već 10 godina ne radi i u kojoj se ne realizuje ni jedna, za grad značajna, privredna aktivnost“, ističe se u saopštenju Grupe građana „Ne damo Mojkovac“.

Oni su DPS-u Mojkovac poručili „za renovirane parkove i sportsku zonu imate naš duboki naklon i aplauz“.
„To je vrijedno svake pohvale. Samo ste zaboravili vi, političari koji svakodnevno radite za dobrobit građana Mojkovca, da je u tim parkovima i toj sportskoj zoni sve manje djece i mladih ljudi. Mojkovac svakodnevno napuštaju mladi i radno sposobni upravo zbog vaše strategije razvoja grada koja može stati u dvije riječi „rasprodaj i upropasti“. Bolje da ste nastavili da se „pravite mrtvi“, kao što ste to radili u kontinuitetu duže od jedne decenije dok ste bili na vlasti u Mojkovcu, nego što sada pokušavate svoj nerad i nesposobnost prikazati kao veliki doprinos razvoju našeg grada. Vaša najveća dostignuća su prazna obećanja, poput otvaranja mljekare Turkmilk, fabrike čipsa, kao i drugih velikih „investicija“, čije rezultate može da vidi svako koga to interesuje. Upravo od tih praznih obećanja zbog kojih mladi ljudi napuštaju naš grad, želimo da odbranimo Mojkovac i njegove građane“, piše u saopštenju Grupe građana „Ne damo Mojkovac“.
Oni su kazali da je „Mojkovac uvijek bio grad koji je podržavao sve dobronamjerne ljude koji su donosili talas novih i perspektivnih ideja, koji su spremni da nesebično daju dio sebe kako bi kvalitet života u Mojkovcu bio onakav kakav treba da bude, a ne jedno veliko predizborno obećanje „patriota““.
„Ovim putem želimo se zahvaliti svima koji su nam dali svoju podršku i pozivamo sve one kojima je interes našeg grada na prvom mjestu da zajedno gradimo naš Mojkovac i unaprijeđujemo standard njegovih građana“, zaključuje se u saopštenju Grupe građana „Ne damo Mojkovac“.

Leave a Reply