Maskenbal u Mojkovcu : Mali supermeni, čarobnjaci i drugi superjunaci prošetali gradom

Mali superheroji i veliko blago

Mališani i zaposleni JPU,,Jevrosima Rabrenović-Jevra“ u saradnji sa Osnovnom školom,,Aleksa Đilas-Bećo“, uz podršku animatora Turističke organizacije Mojkovac i njihovih slatkiša, danas su sugrađanima i sebi priredili predivan dan i popodne koje se pamti! Dječica obučena u kostime superjunaka, čarobnjaka, junaka crtanih filmova ili etno nasljeđa ovog kraja prošetala su od zgrade vrtića do Trga u Mojkovcu, gdje su ih aplauzom pozdravili sugrađani i rodbina okupljeni u velikom broju.

Najmlađe učesnice maskenbala

Pandemijom gotovo zaboravljeni maskenbal u režiji najmlađih i njihovih vaspitačica i uprave jedine mojkovačke predškolske ustanove, podsjetili su na slične događaje iz ranijih godina, a ovu za pamćenje uljepšali maštovitošću i ljepotom.
Animatorka i autorka teksta

Kako su organizatori istakli ovo je jedna od aktivnisti koje su planirane projektom „Povećanje obuhvata djece, predškolskim vaspitanjem i obrazovanjem“ čiji su pokrovitelji Ministatstvo prosvjete i UNICEF.
Male i velike maske

Nedavno je u okviru ovog projekta održana “ Mala biciklijada“ koja je takođe pobrala pohvale i aplauze sugrađana. Kroz ovaj projekat planirano je još druženja najmlađih i Mojkovčana istakli su organizatori.
Fotka pred polazak

Iz ove predškolske ustanove podsjećaju roditelje da upis najmlađih počinje od 25.maja uz njihovu veliku dobrodošlicu
U centru grada
Plakat

Leave a Reply