Zbogom, Mando

Milorad Mandić Manda preminuo je juče u 55. godini u Beogradu. Ova vijest potresla je njegove prijatelje i kolege koji se opraštaju od Mande na društvenim mrežama

Pretty Village Pretty Flame_2
Foto: search.live.com

Voditelj Voja Nedeljković emotivno se oprostio od glumca: Moj prijatelj Manda je otišao s’ one strane duge. Hvala ti druže za sve divne trenutke.

Siniša Kovačević se oprostio od kolege: Umro dobri Manda.Godina glumačkih smrti,dobrih glumaca i ljudi,onih koje ožali cela nacija.A nedoderi,za kojima niko neće ni suzicu,traju.

Marijana Mićić potreseno je napisala: Bože, ima li kraja?

Voditeljka Maja Nikolić uputila je Mandi poslednje zbogom: Kakva tuzna godina… zbogom Mando.

Vlada Georgieva je jako pogodila vijest o smrti glumca: Zar i ti Mando da odeš ove godine? A ne probasmo onu rakijicu što si obećao… Laka ti zemlja Mando 🙁

Mirjana Bobić Mojsilović, takođe, se oglasila povodom iznenadne smrti glumca: Pa šta je ovo? Užas. Slava mu.

Aleksandar Šapić se na svoj način oprostio do Mande: Ode i Manda, jebem ti život! Neka mu je večna slava.

Oglasio se i Ognjen Amidžić: Mnogo mi je žao zbog Mande. Mnogo. Bože, šta je ovo????

Isidora Pajkić počela je oproštaj sa riječima „Mili naš Mando“: Mili nas Mando, u šoku smo… Bez reči… Samo bol i tuga, neverica…Vole te Isi i Pajk zauvek

– On je jedan od najboljih ljudi koje sam poznavao, a kog sam odlično upoznao tokom snimanja filma ‘Lepa sela lepo gore’ – kaže Vanja Bulić, koji je pisao scenario za film koji je režirao Srdjan Dragojević, a Manda glumio lik Viljuške.

cb164a38e3dbb255e86f3a45f0216ac
Foto: www.fdb.cz

„Pamtim ga još iz njegovih tinejdžerskih dana, dok je bio u Dramskom eksperimentalnom amaterskom pozorištu na Novom Beogradu, blizu redakcije u kojo sam tada radio, i gledao sam ga dok je bio mlad i u punoj snazi“, sjeća se potrešen zbog smrti prijatelja pisac i novinar Vanja Bulić.

„Ovo je iskreno gubitak na šire. Konsolidovao je pozorište ‘Boško Buha’. Kad se pogleda unazad – bogatstvo, jedan divan prijatelj“, rekao je Bulić, prisjećajući se svog prijatelja.

Glumac Bojan Perić kaže da je ostao bez teksta kada je čuo vijest.

„Stvarno sam zatečen. Otišao je heroj mog detinjstva, mog odrastnja. Manda je bio jedina poznata ličnost s kojom sam se slikao kao mali, on i Branko Kockica su bili junaci mog detinjstava“, izjavio je Perić Tanjugu.

Reditelj Srdjan Dragojević zamolio je putem Tvitera medije da mu dozvole da u miru oplače svog prijatelja.

„Nije prošlo sat vremena od smrti mog dragog prijatelja, a novinari ne prestaju da zovu. Najlepše Vas molim, moja žalost je moja privatna stvar“, napisao je Dragojević.

Brojne kolege pozdravljaju se od Mandića putem društevnih mreža.

Riječima „s one strane tuge“ Branislav Trifunović izrazio je svoj žaljenje za kolegom.

Izvor: D. Ivanović , Tanjug, blic.rs

Leave a Reply