Za najavljeni poklon koncert Željka Samardžića Cetinje neda dozvolu

Crnogorska kulturna mreža saopštila da će u sklopu programa proslave državne nezavisnosti na Cetinju upriličiti poklon koncert Željka Samardžića, ali iz gradske uprave se samo zahvalili na lijepoj namjeri

Foto: banjaluka.net

Cetinje nije dalo dozvolu za održavanje koncerta Željka Samardžića 21. maja na Dvorskom trgu, povodom proslave obnove crnogorske nezavisnosti.

– Cijenimo namjeru svih strana da pruže doprinos obiljeležavanju desetogodišnjice obnove nezavisnosti Crne Gore, no prijestonica Cetinje, uz koordinaciju sa Vladom Crne Gore, već priprema obiljeležavanja tog jubileja uz prigodne umjetničke sadržaje – poručili su iz gradske uprave Cetinja, ocjenjujući da nije uputno objavljivati najavu o događaju “o čijem održavanju nije bilo konsultacija sa gradskom upravom i koji se, otud, ni ne nalazi u planiranom programu predstojećih manifestacija na Cetinju”.

Crnogorska kulturna mreža je prije dva dana saopštila da će u sklopu programa proslave državne nezavisnosti na Cetinju upriličiti poklon koncert regionalne zvijezde Željka Samardžića, rođenog Nikšićanina.

Izvor: novosti.rs

Leave a Reply