Predsjednik Vlade mr Milojko Spajić čestitao 23. januar – Dan novinara

Spajić
Foto: gov.me

Predsjednik Vlade mr Milojko Spajić čestitao je 23. januar – Dan novinara svim poslenicima javne riječi u Crnoj Gori, izražavajući poštovanje zbog posvećenosti i predanosti sa kojom obavljaju njihovu misiju.
,,Uvjeren sam da ćemo zajedničkim trudom eksplicitnije oblikovati društveni ambijent u kojem će se izraženije njegovati i vrednovati vaš doprinos i rad, poručio je Spajić.
Dan novinara je, kako je kazao, prilika da se sa najdubljim poštovanjem prisjetimo svih žrtava i truda koje su novinari u proteklom vremenu podnijeli u ime odbrane profesionalne etike, građanskih prava i sloboda i društvene odgovornosti.
Siguran da ćemo na našem putu evropske integracije i ekonomskog prosperiteta, u svakom smislu ojačati vladavinu prava i afirmisati građanske slobode koje će garantovati siguran i podsticajan radni ambijent za sve, još jednom vam čestitam ovaj značajan praznik“, zaključio je čestitku Spajić.

Podsjetićemo da se ove godine navršava 27 godina od osnivanja i puštanja u rad Radio Mojkovca i 28 godina od izlaska prvog broja ,,Mojkovčkih novina“, a da je od 2008. -2014.godine u sklopu naše medijske kuće živjela i bila veoma gledana TV Mojkovac.


Naslovna strana prvog broja Mojkovačkih novina od 26.12. 1996.g.
Logo RTV Mojkovac

Leave a Reply