Предсједници Општине и Скупштине општине Мојковац упутили Божићне честитке грађаним и свештенству – честитке и поводом Дана општине


Делић и Јанкетић

Предсједник Општине Мојковац, Веско Делић и предсједник Скупштине општине Мојковац, Марко Јанкетић упутили су божићне честитке свештенству СПЦ, Митрополије црногорско-приморске, Епархије будимљанско-никшићке као и грађанима Црне Горе и општине Мојковац. Суграђанима су честитали и 7.јануар, Дан општине.
„Његовој Светости, Патријарху Српске православне цркве Порфирију, Његовом високопреосвештенству Митрополиту црногорско-приморском Јоаникију, Његовом преосвештенству Епископу будимљанско-никшићком Методију, монаштву и свештенству Српске православне цркве, као и свим православним вјерницима у Мојковцу и Црној Гори, честитам најрадоснији хришћански празник – Божић.
Нека Вам празник Христовог рођења донесе радост и благостање. Божић је уједно и прилика да се подсјетимо да су јединство, човјекољубље и праштање кључне вриједности којима сви треба да тежимо и око којих треба да се окупљамо. Зато нека вам празнични дани буду надахнуће за јачу и снажнију вјеру у бољу и срећнију будућност.
Уједно, свим грађанкама и грађанима Мојковца честитам Дан општине са жељом да се сви удружимо око заједничког циља – снажнијег економског развоја нашег града!
Мир Божји, Христос се роди“, каже се у честитки Веска Делића.

Веско Делић

Предсједник Скупштине општине мр Марко Јанкетић подсјетио је и на славну Мојковачку битку :
„У име Скупштине општине Мојковац и у своје лично име честитам најрадоснији празник Божић Митрополиту црногорско-приморском Јоаникију, Епископу Будимљанско-никшићком Методију, свештенству и свим грађанима православне вјероисповијести.
Нека нас овај свети дан подсјети на ванвременске и непролазне вриједности нашег друштва и нека нам да снагу да се суочимо са свим изазовима који су пред нама.
Данас када славимо рођење Христово славимо и 7. јануар који нас подсјећа на невјероватну храброст и побједу предака на Мојковцу 1916. године. У славу слободарског духа свим грађанима Мојковца честитам Дан општине Седми јануар“.
мр Марко Јанкетић

Leave a Reply