Monika Beluči želi da gradi kuću u Trebinju

Foto: monica-bellucci.info

Jedna od najljepših žena svijeta, koja igra glavnu ulogu u filmu Emira Kusturice „Na Mlečnom putu“, tokom snimanja ovog ostvarenja bila je očarana ljepotama BiH. Zbog toga ona, kako saznaje Kurir, želi da sagradi vikendicu u kojoj će moći da se odmara daleko od očiju javnosti.

– Imao sam tu čast da upoznam slavnu glumicu i da s njom kratko porazgovaram. Rekla je da je oduševljena Trebinjem i okolinom, kao i to da bi voljela na ovim prostorima da ima svoj kutak u kojem bi mogla da uživa sa kćerkama Devom i Leonom. Posebno joj se sviđa priroda, ali i ljudi iz našeg kraja, koji su prema njoj bili veoma srdačni. Rekla je da bi mogla ovdje jednog dana i da živi – otkriva Dragan M., mještanin, koji je statirao na snimanju u Trebinju.

– Vrlo lako može da se dogodi da uskoro kupi plac jer je već razgledala nekoliko imanja koja su na prodaju. Ako se odluči na taj korak, vjerujem da će joj Kusturica pomoći da odabere najbolju lokaciju, jer Monika veoma cijeni njegovo mišljenje – zaključuje Dragan.

Inače, nije samo Monika ta koja želi da ima nešto svoje u ovom dijelu BiH. Folk zvijezda Seka Aleksić odavno mjerka da postane vlasnik hotela „Platani“ u strogom centru Trebinja, koji je u vlasništvu Eparhije zahumsko-hercegovačke i primorske. Ona je spremna da postane nova vlasnica i da iskešira čak 4.000.000 eura za ovu luksuznu nekretninu.

Proslavljeni sportista i rođeni Trebinjac Dejan Bodiroga sagradio je u svom gradu sportski kamp koji nosi njegovo ime, a koji na ovom mjestu već deset godina okuplja mlade košarkaške talente iz svih krajeva svijeta.

Izvor: avaz.ba 

Leave a Reply