Kompletan program Refresh festivala

Foto: booking.me

Na ovogodišnjem Refresh festivalu koji se od 13. do 15. avgusta održava u kotorskoj diskoteci Maksimus, pored njemačkog producenta Krisa Libinga (prvo veče), francuske elektro dive Miss Kittin (drugo veče) i američkog haus velikana Derika Kartera (treće veče), nastupiće i veliki broj regionalnih i domaćih izvođača.

Tako će publika, tokom tri dana ove muzičke manifestacije imati priliku da čuje Gava i Ravena iz Tehno klinike, Aleksandra Gruma, SMT#NG, Milloka, Sagora Masha, Jan De Ra, Raya, dok će  Gillerz imati čast  da zatvori Refresh. Njima će se na Trance bini, tokom tri večeri, na donjem nivou kluba Maximus pridružiti Royal Flush (13. avgust). Vibe Tribe (14.) i Indra (15.).

Na istom stejdžu nastupaće i Shogan, Offline, Chandra, Aquapipe, Pashton Kutcher i Janko Raščanin, dok će na Fresh bini muziku puštati Darko Milošević, Proximus, Marek Tripkowskx, Budo Šuković, Bodzie, P.S, Soft 85, Iks-Oks, Mtech i Audiostorm.

Ulaznice po cijeni od 20 eura za sve tri večeri, mogu se kupiti putem mreže Gigstix, kao i na trafikama “Tobacco S Pressa” i “Štampe”. Finalna cijena trodnevne karte biće 25 eura, dok će se na dane festivala, na ulazu u diskoteku prodavati jednodnevne ulaznice koje će koštati po 12 eura.

Karte po specijalnim cijenama mogu se kupiti na promotivnim žurkama koje će biti održane u Herceg Novom (danas), Budvi i Adi Bojani (sjutra) i Kotoru (8-12. avgusta).

Izvor: vijesti.me,

Leave a Reply