Izložba studentskih radova ,,Poligraf”, a potom Lakin koncert

Foto: fmmont.com

Godišnja izložba Fakulteta vizuelnih umjetnosti – Univerzitet Mediteran, FVU.POLIGRAF, održaće se 18. juna, u Atlas Capital Centru, sa početkom u 19 časova, poslije čega slijedi koncert grupe Laka u Hard Rock Café-u, koji počinje u 20 sati i 30 minuta.

Izložba FVU.POLIGRAF obuhvata preko dvjesta najboljih studentskih radova iz oblasti grafičkog dizajna, multimedije, fotografije, crtanja i slikanja, vizuelne kulture, produkcije kratkih video formi i autovizuelne produkcije. Poseban dio izložbe predstavlja projekat Dizajn patrola, koji je nastao u saradnji sa Fondacijom Petrović i Direkcijom za razvoj malih i srednjih preduzeća.

,,Ovogodišnja izložba premijerno će predstaviti i sjajne radove prve generacije studijskog programa Dizajn vizuelnih komunikacija iz Bijelog Polja, gdje će od septembra ove godine biti otvoren i program Audio-vizuelne produkcije”, najavljuju organizatori.

Učesnicima će biti omogućeno da obiđu izložbu uz kuratorski sprovod, nakon čega će moći da uživaju u nastupu Elvira Lakovića – Lake i njegovog sedmočlanog benda, koji se prvi put predstavlja Podgoričanima.

FVU je kao prateći program izložbe organizovao ,,Politematske večeri” od 11. do 18.  juna, sa početkom u 20 časova. Sadašnji i budući studenti u okviru ,,Politematskih večeri” mogu da čuju stručna predavanja profesora FVU – grafičkog dizajnera Nikole Latkovića, slikarki Maje Džoganović i Katarine Švabić, fotografa Steve Vasiljevića, producentkinje Sanje Jovanović i slikara Dina Karaila i Nikole Simanića.

Bojana Obradović

Leave a Reply