Injac u Mojkovcu: Veliko interesovanje za Pokret Evropa sad u gradu na Tari !

Injac sa saradnicima i Mojkovčanima
Foto: Slobodna riječ

Potpredsjednica Pokreta Evropa sad, Olivera Injac juče je sa saradnicima boravila u Mojkovcu.
Potpredsjednica ove nove , sve popularnije političke organizacije sa članovima GO:  Branislavom – Batom Radičevićem i Brankom Marković, kao  i Veselinom Medojevićem članom podgoričkog odbora i koordinatorom za Mojkovac  upoznala je članove i simpatizere ove organizacije u Mojkovcu sa aktuelnom političkom situacijom, planovima i predstojećim aktivnostima za predsjedničke izbore koje trenutno sprovodi PES.  
Radičević, Injac…
Foto: Slobodna riječ

,,Posebna pažnja posvećuje se  aktivnostima na širenju partijske mreže koja iz mjeseca u mjesec poprima i više nego očekivane i željene obrise i strukturu. Ogromna je popularnost, srdačnost i otvorenost, koja nas dočekuje na svakom koraku prilikom susreta sa građanima. A to vidim i večeras u Mojkovcu!” – istakla je Injac.  ,,Dosadašnja politička organzovanja kod nas, sa DPS-om na čelu,  državu i građane stavljala su u drugi plan, a u prvi , političke elite i ona su davno prevaziđena ali tek sa našim pokretom ona su jasno definisana i iskreno vjerujem prvim parlamentarnim izborima stavljena ad acta. Crna Gora i njeni građani zaslužuju lidere koje samo PES može ponuditi, a to su   Milojko Spajić i Jakov Milatović! U vrlo kratkom vremenu dokazani eksperti ekonomske misli i djela, koji su doslovce spasili crnogorske građane povećanjem zarada i brojnim drugim budžetskim intervencijama” – između ostalog kazala je Injac.
Mojkovac
Foto: Slobodna riječ

Prisutnima su se obratili i ostali predstavnici ove političke organizacije, iskazujući iskreno zadovoljstvo velikom podrškom i posebnom energijom koja ih je dočekala u Mojkovcu.

autor : Redakcija Slobodne riječi

Leave a Reply