DPS Mojkovac: URI u Mojkovcu zagarantovan neuspjehNačin na koji je URA predala odborničku listu u Mojkovcu najbolje oslikava muku na kojoj su se našli što prilikom sastavljanja liste, što tokom prolaska gradom bez zapažene reakcije građana. U nedostatku konkretnih uspjeha i rezultata, URI je preostalo jedino da napada i kritikuje DPS, ne bi li tako skrenula pažnju javnosti bar malo na sebe.
Razlika između DPS-a i URE jeste u tome što URA nudi jalove garancije, a DPS konkretan izborni program i ostvarene rezultate. Zato u Mojkovcu DPS ima punu podršku građana koji su svjedoci svega što smo u proteklom periodu uradili za ovaj grad. Više od 90% uspješno realizovanog programa DPS-a i lokalne uprave u Mojkovcu dokaz su posvećenosti i rada u interesu svih građana iza čega čvrsto i stojimo.
Šta “može” URA građani su se uvjerili od 30. avgusta i nijesmo sigurni da je to nešto čime se treba hvaliti. Građani Crne Gore su svjesni da zahvaljujući URI i njenoj izdajničkoj politici Crna Gora je podijeljena kao nikad do sad, nestabilna na svim poljima od ekonomije do bezbjednosti sa zaprepašćujućom epidemijskom situacijom, dok je relaksiranost jedini odgovor URE na sve to.
Rapidan pad rejtinga URE tema je kojom bi trebalo da se bave zagovornici te partije – koju će ubrzo i sa osmijehom ispratiti građani Mojkovca i Crne Gore u političku prošlost, kaže se u saopštenju Opštinskog odbora DPS-a, Mojkovac .

Leave a Reply