DPS Mojkovac: Umjesto da radi na dovođenju novih investitora, vlast se sastaje sa onima koji razaranja devedesetih nazivaju „otadžbinskim ratom“

Kako su naveli u saopštenju dostavljenom medijima, ovakvim susretima sa onima koji ratna dejstva i razaranja devedesetih godina, koja su za svoj epilog imala genocid u Srebrenici, nazivaju „otadžbinskim ratom“, pokazatelj su vrijednosti na kojima počiva novouspostavljena većina u našoj opštini. 
„Time vidimo da težnja za unaprijeđenjem Mojkovca i želja za dostizanje evropskog stila života naših sugrađana, nijesu zajednički imenitelj sa prethodnim vlastima čiji je glavni stožer bila DPS“, navodi se u saopštenju.
Međutim, kako dodaju, to ne čudi Mojkovčanke i Mojkovčane jer su još u izbornoj noći 5. decembra prošle godine imali prilike da vide sadašnje koalicione partnere kako klicanjem ratnim zločincima i mahanjem zastavama susjedne nam države slave pobjedu odnosno tzv. „slobodu“. 
„Sve ovo danas je posljedica skretenja Mojkovca sa puta prosperiteta, napretka i razvoja kojim je išao svih ovih godina. Ali upravo zbog svega postignutog i ostvarenog, zarad naših sugrađana i perspektive Mojkovca, naša partija i ljudi u njoj nikada neće dozvoliti onima, zaslijepljenim retrogradnim idejama prošlosti da nas u istu vrate i našem gradu oduzmu budućnost kakvu istinski zaslužuje“, zaključuje se u saopštenju.

Leave a Reply