Britanski Telegraf: Upoznajte takmičara sa najmanje šanse za pobjedu

Publika koja glasa na Eurosongu nije baš zaljubljena u njega, s obzirom na to da se trenutno kotira niže čak i od učesnika koji su već eliminisani, kao što je slučaj sa Finskom”, piše Telegraph

Foto: ytimg.com

Crnogorski predstavnik na muzičkom takmičenju Eurosong, Nenad Knežević Knez, otpjevaće večeras u finalu pjesmu “Adio” kao 16. izvođač, a iako mu kladionice daju minimalne šanse za trijumf, on je optimističan jer je njegov nastup u polufinalu pobrao uglavnom veoma pozitivne reakcije.

“Na sve tri pres konferencije u Beču obećao sam da ćemo Eurosong praviti u Budvi ili Podgorici. Ja ću dati sve od sebe, sve drugo je u božjim rukama”, rekao je Vijestima Knez.

On se sa predstavnicima Poljske, Njemačke i Austrije nalazi na dnu liste favorita, po kvotama sajta oddschecker za online klađenje.

Ipak, to što se loše kotira, donijelo mu je i reklamu, pa mu je britanski list i portal Telegraph, posvetio cijeli tekst pod nazivom “Upoznajte evrovizijskog učesnika sa najmanjom kvotom za pobjedu”.

“Iako je izvođač sa apsolutno najmanje šansi za pobjedu prema predviđanjima kladionica, malo je vjerovatno da će Knez završiti takmičenje sa nulom, s obzirom na to da je poznat na Balkanu. Ipak, publika koja glasa na Eurosongu nije baš zaljubljena u njega, s obzirom na to da se trenutno kotira niže čak i od učesnika koji su već eliminisani, kao što je slučaj sa Finskom”, piše Telegraph.

Oni dodaju da je “balada koju Knez nudi možda previše dosadna” i ističu da svako ko uloži jednu funtu na njegovu pobjedu, ukoliko se to dogodi može dobiti 150 funti.

Prema kladionicama, najveće šanske za trijumf imaju Švedska, Rusija i Italija. 

Izvor: Mirela Hodžić vijesti.me

Leave a Reply