Bijelo dugme na Dan mladosti u Frankfurtu

Na rođendanskoj turneji „Ko ne poludi, taj nije normalan“, obilježava se 40 godina od osnivanja jedne od najznačajnijih jugoslovenskih rok grupa „Bijelog dugmeta“

spek-gbregovic_620x0
Foto: www.novosti.rs

Na rođendanskoj turneji „Ko ne poludi, taj nije normalan“, kojom obilježavaju 40 godina od osnivanja jedne od najznačajnijih jugoslovenskih rok grupa „Bijelog dugmeta“, Goran Bregović, Alen Islamović, Mladen Vojičić Tifa i Orkestar za svadbe i sahrane, održaće 25. maja, na nekadašnji Dan mladosti, koncert na stadionu „Komercbank arena“ u Frankfurtu. Biće to prva svirka koju je neka grupa sa prostora bivše Jugoslavije održala na stadionu u Njemačkoj. Bina će biti okrenuta prema VIP i centralnoj loži i očekuje se više od 5.000 posjetilaca iz cijele Evrope.

Turneja „Ko ne poludi, taj nije normalan“ nastavlja se koncertima na stadionu „Tušanj“ u Tuzli (4. jun) gde nisu bili čak 27 godina, stadionu „Ilirija“ u Ljubljani (18. jun), stadionu „Jedinstvo“ u Bihaću (30. jul) i Opatiji (6. avgust), dok je beogradski koncert planiran za drugu polovinu novembra u „Kombank areni“.

Izvor: V. N. novosti.rs

Izvor: youtube.com

Leave a Reply