Zemlje kojima hrana, noćni život i ljubaznost nisu jača strana

Od 2012. godine Drew Goldberg obišao je cijeli svijet. Ovaj momak iz američke države Arizone počeo je obilaziti svijet još na fakultetu kad je semestar proveo u Pragu i nepovratno se „zakačio“ na putovanja, piše Independet

Grand Canyon
Foto: Instagram, drewbinsky

Nakon diplome je otišao u Seul predavati engleski, a to je vrijeme iskoristio i da obiđe 20 azijskih zemalja. Nakon što je početkom ove godine napustio taj posao stigao je obići još 30 država svijeta (među njima i Sloveniju i Makedoniju)

Iskustva sa svojih putovanja Drew je podijelio s ljudima na blogu The Hungry Partier, što je popratio s mnoštvo fotografija na Snapchatu i Instagramu, pod nadimkom @drewbinsky.

Između ostalog je opisao i svoja najgora iskustva na putovanju oko svijeta.

Najgora hrana: Filipini

– Iako su Filipini jedna od mojih omiljenih zemalja, obroci su tamo vrlo skromni. Obično se sastoje od kuhane riže i malog komadića ribe. Ja sam navikao na malo raznovrsniju prehranu – kaže Drew.

90602-0172-photo8-02-12074218
Foto: andrejasworld.com

Najgori noćni život: Brunej

– Većina islamskih država vodi strogu politiku kada je riječ o konzumiranju alkohola, tako da njihov noćni život praktički ne postoji. Kada sam u glavnom gradu Banadr Seri Begawanuu u petak navečer izašao u provod, ulice su bile toliko prazne da se pad pribadače čuo na 20 metara! – iznenađen je bio Drew.

Night fell on Bandar Seri Begawan ( capital of Brunei) and left me homeless on the street. So i camped. / Noc padla na hlavne mesto Bruneja a nechala ma na ulici bezdomovcom. Tak som spal v stane.
Foto: decorvitae.com

Najnekulturniji ljudi: Egipat

Tan2013-6-1_18954162_8
Foto: www.telegraf.rs

– Nedavno sam otputovao u Kairo na pet tjedana i tamo sam imao loše iskustvo gotovo sa svakom osobom koju sam upoznao. Egipćani su vrlo agresivan narod pa sam na ulicama svjedočio prizorima čak tri velike tučnjave – ostao je šokiran Drew.

Izvor: Jutarnji list, buka.com

Leave a Reply