Šest osoba povrijeđeno u sudaru kod Bijelog Polja

Ilustracija

Šest osoba je povrijeđeno u nezgodi koja se juče u 11.30 sati dogodila na magistralnom putu Bijelo Polje – Ribarevine, u mjestu Rakonje, prenosi Dan.

Sudarili su se “pasat karavan”, za čijim upravljačem se nalazio Admir Borančić (37) iz bjelopoljskog sela Sipanje i “nisan”, koji je vozio Božidar Janketić (25) iz Mojkovca. Borančić se kretao iz pravca Ribarevina prema gradu, a Janketić se uključivao na magistralu, idući u istom pravcu, sa jedne auto-perionice pored puta. Osim vozača, povrijeđeni su i saputnici u “pasatu” Adila Borančić, vozačeva snaha i njen sin šesnaestogodišnji Enes Borančić. Takođe, povrede su zadobili vozač “nisana” Janketić i njegova dva saputnika.

Iz bjelopoljske Opšte bolnice saopštili su da je svima ukazana pomoć i da se nalaze na snimanjima i pretragama. O stepenu povreda, koje nijesu opasne po život, izjasniće se naknadno.

Uviđaj su obavili osnovni tužitelj Ljubica Caković, sa vještakom saobraćajne struke Milenkom Čabarkapom i službenicima Centra bezbjednosti Bijelo Polje Darkom Dangubićem i Nebojšom Maslovarićem. Dok je trajao uviđaj, sa obje strane magistrale stvorile su se kilometarske kolone.

cdm.me

Leave a Reply