Sea Dance kreirao istoriju

Uprkos kiši Sea Dance Festival oduševio je sve posjetioce. Završnu noć obilježio je fantastični nastup britanske atrakcije Hurts 

Foto: cdm.me

Nastup je počeo pjesmom Surrender, a onda su se ređali hitovi na opšte oduševljenje velikog broja ljudi.

Najviše ovacije očekivano je bilo na planetarnom hitu Wonderful Life.

Hurts su nakon fantastičnog nastupa poručili publici da ih vole.

Skrillex pred 33.000 ljudi na Jazu: Sea Dance kreirao istoriju!

Prvog dana festivala višestruko nagrađivani američki producent Skrillex potvrdio je superzvijezdani status najveće elektronske zvijezde današnjice priredivši spektakl života za 33.000 fanova.

Furiozan nastup pun divlje energije na bini, pratila je vrhunska produkcija zvuka, svjetla, nestvarne pirotehnike, laserskih mreža iznad krcate glavne bine uz obilje drugih scenskih efekata. Tokom dvosatnog neprekidnog spektakla Sony Moore Skrillex je neumorno kreirao remikse uživo, da bi publika u jednom trenutku sa njim horski pjevala obradu „Sweet Dreams“ grupe Eurythmics ili „Bohemian Rhapsody“ od Queen. Bio je to trenutak kada se popeo na miks pult i razvio crnogorsku zastavu izazvavši zaglušujuće ovacije oduševljene publike na Jazu!

Sjajan nastup, pored brojnih ostalih, imao je i belgijski hitmejker Lost Frequencies čija pjesma „Are You With Me?“ bila je povod da se lično zahvali publici iz preko 50 zemalja svijeta i u ime Sea Dance festivala im poželi dobrodošlicu na Jaz uz spektakularan vatromet koji se mogao videti iz brojnih djelova Budve i okolnih mjesta.

Preko 20.000 turista iz 50 zemalja svijeta na Jazu!

Više od 20.000 stranih turista iz preko 50 zemalja, uz čak 200 međunarodnih i regionalnih predstavnika medija došli su u Crnu Goru radi ovogodišnjeg.

Najveći broj posjetilaca ove godine dolazi iz zemalja Zapadne Evrope i većini je ovo prvi put da posjete Crnu Goru. Pored gostiju iz Velike Britanije, Holandije i svih zemalja u okruženju, ove godine pojačano su došli gosti iz Grčke, Turske, Rusije, Poljske, Australije, Francuske i Španije.

Izvor: cdm.me

Leave a Reply