Opština Mojkovac: Ašanin i Palević novi potpredsjednici

Ašanin i Palević
Na danas održanoj sjednici Skupštine opštine Mojkovac izabrani su potpredsjednici . Odlukom većine odlučeno je da tu funkciju u narednom četvorogodišnjem mandatu obavljaju Ivan Ašanin (URA) i Goran Palević (,,Ne damo Mojkovac“)
Na sjednici su razriješeni: Odbor direktora DOO „Komunalne usluge – Gradac“ Mojkovac, predsjednik i članovi Savjeta JU Centar za kulturu „Nenad Rakočević“ Mojkovac kao i članovai Upravnog odbora JU Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju „Mojkovac“.
Odlukom većinom imenovani su novi članovi i predsjednici u pomenutim institucijama.
Iz DPS su kazali da će biti konstruktivna opozicija.
„LJudi koji su preduzeli rukovođenje Komunalnim preduzećem, moraju da nastave da drže visok nivo i da imaju veliki odgovornost. Mi ćemo dati podršku novom Odboru direktora i podržaćemo svaki dobar predlog“, kazao je u obraćanju odbornicima bivši direktor Komunalnog preduzeća, odbornik DPS-a Predrag Smolović.
Podsjetimo, vlast u Mojkovcu, nakon lokalnih izbora, koji su održani 5. decembra prošle godine, čine koalicija “Za budućnost Mojkovca”, Demokrate, URA i GG “Ne damo Mojkovac” i Ujedinjena Crna Gora.
Za predsjednika Opštine, početkom februara, izabran je Vesko Delić iz koalicije “Za budućnost Mojkovca”, dok je predsjednik SO Marko Janketić iz partije Demokrata.
Lokalni parlament čini 31 odbornik od toga : 14 odbornika koalicije koju je predvodila DPS, osam koalicije “Za budućnost Mojkovca”, četiri Demokrata po dva iz Građanskog pokreta URA i koalicije „Ne damo Mojkovac“ i jedan iz Ujedinjene Crne Gore.
Saziv SO Mojkovac

Leave a Reply