Najbolji prijatelj – na trpezi

Foto: mirror.co.uk

„Biznis je sve bolji“ u na ozloglašenom festivalu psećeg mesa u kineskom gradu Julinu, gdje klanice već ubijaju i spremaju za prodaju na stotine ukradenih kućnih ljubimaca, uoči sutrašnjeg zvaničnog otvaranja, tvrdi britanski „Mejl onlajn“ to Sunday i dodaje da iako su lokalne vlasti zvanično ukinule festival zbog bijesa svjetske javnosti, prema saznanjima zaštitnika životinja on će ipak biti održan.

Šokantne slike koje su načinjene juče ujutru pokazuju da su u Julin pristigle nove pošiljke mačaka i pasa natrpanih žičane kaveze.

Foto: express.co.uk

Ispred gostinioca kao što je „Julinov restoran broj 1 za hrskavo pseće meso“, gdje ima 300 mjesta za sjedenje redovi su već formirani, a svježe zaklane životinje se služe po cijeni od oko 1,4 evra za pola kilograma.

Foto: dailymail.co.uk

Druge fotografije pokazuju okrvavljena tijela mrtvih pasa nabacana na gomilu ispred prljavih klanica u kojima ih prodaju. Neke od životinja uginu tokom dugih putovanja kamionom iz raznih djelova Kine, a mnoge imaju strašne povrede zbog kojih ne mogu da stoje u kavezima.

Foto: dailymail.co.uk

One životinje koje prežive čeka udarac u glavu motkom i klanje prije nego što ih ubace u ključalu vodu.

Foto: pinimg.com

– Mesar onda skine sve dlake, ukloni unutrašnje organe i stavlja psa na roštilj – navodi Generalni sekretarijat Udruženja za zaštitu malih životinja Višajn čiji su saradnici načinili snimke.

Izvor: blic.rs

Leave a Reply