Marković čestitao Dan opštine Mojkovac: Grad koji se razvija

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković u ime Vlade i u svoje ime čestitao je predsjedniku opštine Mojkovac Ranku Mišniću, predsjedniku Skupštine opštine Dragomiru Mrdaku, odbornicima u Skupštini opštine i građanima Mojkovca Dan opštine.

„Svojim patriotizmom i slobodarskim vrijednostima, Mojkovac zauzima istaknuto mjesto u bogatoj crnogorskoj istoriji, što čini dodatnu obavezu Vlade da u saradnji sa lokalnom samoupravom još snažnije radi na valorizaciji svih prirodnih potencijala ovog grada“, navodi se u čestitki predsjednika Vlade. 
Kako je istakao, uvjereni su da danas, više nego ikada, građani Mojkovca prepoznaju napore koje Vlada ulaže na realizaciji ključni kapitalnih projekata a sve u cilju ukupnog razvoja, otvaranja novih radnih mjesta i podizanja standarda života svih građana Mojkovca. 
„Sa značajnim projektima, prije svih izgradnjom novog skijalista Žarski, u narednom periodu svjedočićemo ubrzanom ekonomskom napretku cijelog mojkovačkog kraja, na dobro svih njegovih građana“, piše u čestitki Markovića. 

Leave a Reply