Istina o razuzdanom životu Silvija Berluskonija

Silvio Berluskoni i Karima el Mahrug, zvana Rubi srcolomka (Foto: nationalpostcom.files.wordpress.com)

Britanski list „Indipendent“ objavio je odlomke iz knjige koje prenosimo.

U noći 27. maja 2010. tada 17-godišnja trbušna igračica iz noćnog kluba poznata kao Rubi srcolomka, puštena je iz policijskog pritvora u Milanu nakon što je premijer Silvio Berluskoni pozvao telefonom iznenađene pravosudne organe i rekao im da treba da oslobode Karimu el Mahrug. Kao razlog je naveo da je ona jedna od unuka Hosnija Mubaraka, u vo vreme predsjednika Egipta.

– Ako je ova Mubarakova unuka, ja sam kraljica Nefretiti – rugala se Anamarija Fjorilo, sudija zadužena za slučajeve maloletničke delikvencije.

 
Seks večerinke kao dio svakodnevice: Silvio Berluskoni (Foto: AP)

Ali pre nego što je Fjorilova mogla bilo šta da učini, Rubi je oslobođena i predata jednoj od Berluskonijevih saradnica. Tu je počela afera Rubigejt.

Mahrugova nije poticala iz uticajne egipatske porodice, već iz siromašne iz Maroka. Kada je imala devet godina preselili su se u Mesinu na Siciliji. Sa 14 je pobjegla od kuće i ušla u lanac trgovine ženama.

U septembru 2009, kada još nije imala ni 17 godina, učestvovala je na izboru za mis organizovanom u mjestu blizu Mesine. Tu je primijetio Emilio Fede, TV voditelj sa Berluskonijeve televizije i njegov „lovac na talente“. On je navodno bio ganut njenom pričom i Rubi se ubrzo preselila u Milano.

Mnogi izvještaji ukazuju da već tada bila prostitutka, a novca joj svakako nije nedostajalo. Kada joj ukradena torba na ulici 2010, policajci koji su našli torbu prijavili su da je u njoj bilo oko 3.000 evra (vjerovatno isplata od premijera). Ipak, tek je krađa koju je izvela El Mahrugova otkrila svijetu bijedni svijet bunga bunga žurki.

Zubarka i go-go igračica

 
Rubi (Foto: dailymail.co.uk)

Po Rubi je u policijsku stanicu došla Nikol Mineti, Berluskonijeva zubarka, go-go plesačica i njegova glavna madam koju je on zvao ministarskim savjetnikom.

Sa njom je bila i Mišel Konseisao, brazilska prostitutka koja je odvela El Mahrugovu u svoj stan na čuvanje. Nedjelju dana kasnije, policija je ponovo pozvana kada je mladoj Marokanki bila potrebna medicinska pomoć nakon tuče sa svojom stanodavkom.

Sudije u Milanu dodatno su se zainteresovale za slučaj male pobjegulje, prije svega za njene veze sa premijerom.

Zašto su se Berluskoni i njegova pratnja  toliko zanimali za 17-godišnju trbušnu plesačicu? Na odgovor nije trebalo dugo da se čeka. Samo nekoliko mjeseci kasnije, krajem oktobra počeli su novinske priče. Do maja 2011. Berluskoni se već nalazio na suđenju u milanskoj Palati pravde, ali ovog puta ne zbog neke pronevjere, već zbog plaćanja seksa sa maloletnicom i zloupotrebe službenog položaja u pokušaju prikrivanja.

Nagrada – Seks sa Berluskonijem

 

Foto: wikimedia.org

Sudije su procijenile da he El Mahrugova od Berluskonija izvukla stotine hiljada evra, moguće i milione, u nakitu i gotovini. On je konstantno negirao navode i insistirao da su većernja okupljanja kojima je El Mahrugova prisustvovala bile zapravo „elegantne“ večere.

U seriji izjava tužiteljima koje je El Mahrugova dala tokom leta 2010, tvrdila je da je premijer redovno organizovao seks večerinke u svojoj glavnoj kući, vili San Martino u Arkoreu u blizini Milana. Ona ih je upoznala s egzotičnom frazom „bunga bunga“ koja se odnosila ne neku vrstu takmičenja u plesanju u krilu i ‘vatanju, gdje je srećna pobjednica ili više dobijalo kao nagradu seks sa Berluskonijem.

On joj je objasnio da se bunga bunga sastojala od harema koji je iskopirao od svog prijatelja Gadafija, u kojem se djevojke skidaju i pružaju tjelesno zadovoljenje.

Kako je primijetio Pjero Kolapriko, koji je pratio Rubigejt za rimsku „Republiku“,

Berluskoni u to vrijeme nije bio Supermen: Bio je 74-godišnjak koji je preživio rak prostate i imao srčane smetnje. Sa 12 miliona evra u kešu podijeljenih svojim prijateljicama sa žurki u rasponu od 12 meseci, manje je djelovao kao Valentino, a više kao najveći evropski dobrotvor.

Izvor: blic.rs

Leave a Reply