Besplatna online radionica za mlade žene iz Mojkovca ,,Napravi StartUp plan i ostvari svoj preduzetnički san!“


Ukoliko imate želju da postanete uspješna mlada preduzetnica, a ne znate koji su to koraci kako bi svoju ideju pretvorili u biznis pristupite besplatnoj online radionici „Napravi StartUp plan i ostvari svoj preduzetnički san“, koja se organizuje u okviru nacionalnog projekta Osnaži.Me za sve mlade žene sa sjevera Crne Gore, uzrasta od 17 do 25 godina- poručuju sa sajta osnazime.org
 
Nacionalni projekat Osnaži.Me ima za cilj da mladim ženama na sjeveru Crne Gore omogući priliku da prepoznaju svoje vrijednosti i sopstveni potencijal, kroz segment formalne i neformalne edukacije, osnažujući ih u kreiranju novih poslovnih i preduzetničkih prilika. Projekat Osnaži.Me je pokrenuo Omladinski klub Berane, pod pokroviteljstvom Coca-Cola Fondacije i uz institucionalnu podršku Ministarstva sporta i mladih Republike Crne Gore, Opština Berane, Pljevlja, Mojkovac, Plav, Kolašin i Bijelo Polje.
 
Besplatna online radionica za mlade žene iz Mojkovca se organizuje u četvrtak, 20. avgusta sa početkom u 17 časova na online platformi Zoom. Prijave su moguće   na sljedećem LINK-u za besplatnu online radionicu i može se saznati kako da napravite  StartUp plan i kako da ostvarite svoj preduzetnički san!
 
Sve osnaŽENE učesnice će po završetku radionice dobiti sertifikat za učešće na nacionalnom projektu Osnaži.Me.
 
Više informacija o samom projektu možete pronaći  na  http://osnazime.org/

Leave a Reply